Thermometers

Actieve filters

 • Thermometer lang model 30cm (alcohol blauw)

  € 14,99
  Zeer nauwkeurige met alcohol gevulde thermometer van 30 centimeter lang en 9 millimeter dik.Kan in een houder of klem gebruikt worden, zowel horizontaal als verticaal. De thermometer heeft een bereik van 25 tot 45 graden Celsius en is afleesbaar per 0.5 graden. Merk Olba samenvattend kan door deksel van broedmachine worden gestoken terwijl aflezing buiten de machine blijft. Montage (verticaal of schuin) voor het raam van de broedmachine. 30 centimeter lengte en een diameter van 9mm. Deze thermometer kan het beste rechtop bewaard worden. Tijdens het transport kan het zijn dat de kolom wordt onderbroken. Dit kan worden herstelt door of de thermometer even te schudden als een ketchup fles. Mocht dit niet werken, dan eerst een uur in de vriezer leggen en dan pas schudden.
 • Broedthermometer staafmodel Celsius/Fahr

  € 6,04

  Goede broedthermometer met een af te lezen temperatuur van 20 tot 45 graden. De temperatuur is zowel in Celsius en Fahrenheit af te lezen. Meet Celsius per hele graad. De lengte van deze thermometer is 15 centimeter en de diameter is 6,5 millimeter.Deze thermometer is ook met voet te krijgen (broedthermometer op voet) en dit is de vervangthermometer voor deze set. Merk Olba Samenvattend Af te lezen temperatuur van 20 tot 45 graden. Lengte van 15 centimeter. Zeer nauwkeurig. Deze thermometer kan het beste rechtop bewaard worden. Tijdens het transport kan het zijn dat de kolom wordt onderbroken. Dit kan worden herstelt door of de thermometer even te schudden als een ketchup fles. Mocht dit niet werken, dan eerst een uur in de vriezer leggen en dan pas schudden.

 • Broedthermometer op paneel Celsius/Fahre

  € 10,07

  Deze thermometer is zeer nauwkeurig en uitleesbaar in zowel Fahrenheit als Celsius. De vorm van de buis maakt het onderbroken raken van de vloeistof bijna onmogelijk. Meet Celsius per halve graad. Door het paneel is deze thermometer ideaal voor de montage op een deur van een grotere broedmachine.Afmetingen: 125 bij 60 millimeter. Merk Olba Samenvattend Ideaal voor montage op deur. Zeer nauwkeurig. Beter bestemd tegen onderbreking vloeistof. Deze thermometer kan het beste rechtop bewaard worden. Tijdens het transport kan het zijn dat de kolom wordt onderbroken. Dit kan worden herstelt door of de thermometer even te schudden als een ketchup fles. Mocht dit niet werken, dan eerst een uur in de vriezer leggen en dan pas schudden.