Overige bestrijding

Actieve filters

 • Honden en katten verjager wk0051

  € 29,99

  Reikwijdte 14-15 meter. Werkt op 4x monocel D batterijen (niet meegeleverd). Zendt ultrasone trillingen uit geactiveerd door een gevoelige sensor onder een hoek van 110 graden. Afstand is niet inkortbaar, werkt niet door muren e. d. heen. Zeer geschikt tegen katten en honden, voor buitengebruik.(onder afdak) Afmeting: (hxlxb) 28x28x6,5 cm. De meeste soorten ongedierte die in huis binnendringen kunnen geluiden met een zeerhoge frequentie waarnemen die voor de mens niet hoorbaar zijn: Ultrasone trillingen. De Weitech producten zenden ultrasone trillingen uit die het zenuwstelsel verstoren en de voedings , communicatieve engedragsgewoonten van een bepaalde diersoort beïnvloeden, waardoor ze op de vlucht slaan zonder dat ze gewond raken of gedood worden. De techniek van Weitech, die ongedierte in woningen en handelszaken met ultrasone trillingen bestrijdt, is een volkomen natuurlijke methode die het milieu en devolksgezondheid ten goede komt. Elk product van Weitech is bestemd voor een welbepaalde toepassing: van woonzones tot grote industriële bedrijven of landbouwbedrijven. Naargelang het modelbestrijden ze tal van insecten (waaronder ook luizen), spinnen, muizen, ratten en andere knaagdieren, mollen, honden en katten. De producten voor ongediertebestrijding zenden geluiden uit met een zeer hoge frequentie, beter bekend als ultrasone trillingen. Sommige mensen met een zeer goed gehoor kunnen dit geluid waarnemen.

 • Honden en katten verjager WK0053

  € 25,99

  Kattenverjager op zonnen energie.
  Het werkt op zonnen cellen, die de bijgesloten batterijen automatisch weer opladen.
  Middels een sensor worden deze bezoekers opgemerkt door de Garden protector Solar, waarop deze een hoog frequentie signaal laat horen wat ontzettend onplezierig in het gehoor ligt voor deze dieren.
  De dieren raken gedesoriënteerd en zoeken een andere plek.
  Hierdoor zullen zij uw tuin, bloemenperk, vijver of volière verlaten.

  Het apparaat is waterbestendig.
  Oppervlakte 75 m2
  Er zitten 3 frequenties op dus voor ieder dier een ander, deze kan u zelf eenvoudig afstellen op het soort dier dat u wil verjagen.
  Hij heeft een reikwijdte van 10 meter breed en 7 meter diep in een trechter vorm.
  Het beste is om het apparaat te bevestigen 30 cm boven de grond, in een hoek van de tuin.

 • Bio kill 500ML

  € 17,99
 • Ketrop kunststof ekster Lokvogel

  € 15,99

  Deze kunststof ekster kunt u als lokvogel gebruiken in vangkooien voor vogels.