Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75.00 - Afhalen in overleg is mogelijk in Ermelo - Wij bezorgen gratis in Harderwijk, Ermelo en Putten

w3c

w3c

Lijst van producten op merk Aquatic Nature

Sinds de oprichting in 1989 heeft Aquatic Nature een stevige reputatie verworven als specialist op zoet en zeewater aquaristiek.

Dankzij een aanhoudende focus op research en ontwikkeling is Aquatic Nature erin geslaagd om veel platgetreden paden in de aquaristiek te verlaten. Met wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve producten helpt Aquatic Nature nu reeds in meer dan 30 landen veeleisende en tevreden klanten hun droomaquarium te realiseren.

Het productgamma bestaat uit unieke voedselformules, specifiek voor ieder type vissen, plantfertilisatie en voedingsbodem voor snel en traaggroeiende planten, aangevuld met een volledige CO2 lijn.

Met de ‘natural beauty’ decoratie elementen en het veelkleurige ‘dekoline quartz’ wordt het inrichten van uw aquarium een uiterst creatieve en kunstzinnige ervaring.

Door het gebruik van onze geavanceerde filtermaterialen en waterbehandeling producten kunnen ook in kleine compacte aquaria biotopen in een biologisch evenwicht worden gehouden.

De energiezuinige verlichtingsapparaten van Aquatic Nature kunnen eenvoudig worden aangepast aan de noden van planten en vissen, zowel qua sterkte als qua kleurtemperatuur. Via de nieuwste LED-technologie kan de biotoop ’s nachts van ‘moonlight’ worden voorzien.

Onze aquaria vergen weinig onderhoud en kunnen door hun zeer grote afwerkingsgraad als designobject in de huiskamer geïntegreerd kunnen worden.

Het Aquatic Nature concept heeft een uitgesproken jong en educatief karakter, waarbij leren en genieten hand in hand gaan.

w3c

Actieve filters

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: